1000 δεντρα για την Πρέβεζα

Πρέβεζα 20-3-2011

Αρ. Πρωτ.: 11

Προς

- Τοπικά Μ.Μ.Ε

- Τοπικούς Φορείς

 

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα δασοπονίας 21 Μαρτίου, η Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας (Π.Ε.Π.) εξαγγέλλει διαρκή καμπάνια ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των πολιτών με τίτλο «1000 δένδρα για την Πρέβεζα».

Καλούνται πολίτες, επιχειρήσεις, σύλλογοι, σχολεία, φορείς του δημοσίου και των πολιτών, αρχής γενομένης από τα μέλη της Π.Ε.Π., να φυτέψουν ο καθένας / καθεμιά, από ένα τουλάχιστον δένδρο της εγχώριας χλωρίδας, σε ιδιωτικό (στην αυλή, στο χωράφι, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας κλπ) ή σε δημόσιο χώρο που θα μας υποδείξουν οι αρμόδιες αρχές, γνωστοποιώντας το στην Π.ΕΠ. Σε περίπτωση αδυναμίας εξεύρεσης χώρου από τους πολίτες, τη φύτευση αναλαμβάνει η Π.Ε.Π., ενώ για τα Α.Μ.Ε.Α. αναλαμβάνει την αγορά και τη φύτευση.

Η Π.Ε.Π. θα τιμήσει με εκδήλωση όλους όσους φυτέψουν έστω και ένα δένδρο και θα βραβεύσει τον πολίτη και το φορέα που θα φυτέψει τα πιο πολλά. Με τη συμπλήρωση των 1000 δένδρων, τα παραπάνω στοιχεία θα τυπωθούν μόνιμα σε ειδική αφίσα.

Περισσότερες πληροφορίες / επικοινωνία, στα τηλέφωνα: 6945417350, 6937099240, 6947896838, στο e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΠ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 
e-press